Atu Prints
Atu Prints
Atu Promotion
Atu Media
Atu Design
Atu PR
Atu PR
Analizam. Planificam. Implementam.

Cream strategii de marketing personalizate. Din complexele unelte pe care le avem la dispozitie, le alegem cu pricepere si experienta pe cele potrivite clientilor nostri, stabilim proportiile ideale din fiecare, dupa care elaboram si punem in aplicare strategia personalizata de promovare.

Mixul tau de marketing se prepara din

Cu Atu e simplu: ne contactezi ca sa ne spui ce iti doresti, iar noi ne ocupam pe mai departe de tot, de la realizarea graficii, la tiparire si montaj. Poti apela la noi pentru tipar OFFSET & DIGITAL de mici dimensiuni / tipar UV de mari dimensiuni.

Pentru ca logo-ul si mesajul tau sa apara pe cele mai diverse obiecte promotionale, de la clasicul pix promotional, la drone si, aproape, tot ce ti-ar putea trece prin minte. Impreuna le alegem pe cele potrivite campaniei tale.

Expunere media prin intermediul celor mai diverse canale de comunicare. Negociem pentru tine campanii integrate de comunicare atat la nivel local, cat si national, pe cele mai eficiente medii de promovare.

Avem experienta, logistica si partenerii necesari, pentru a planifica, a promova si a organiza un eveniment corporate pana in cele mai mici detalii. Fie ca vorbim de lansari de companie, aniversari, open doors sau petreceri.

In numele tau, depunem eforturi sustinute pentru a evalua atitudinea publicului in ceea ce te priveste, planificam si implementam campanii de relatii publice personalizate, care sa te aduca in atentia celor vizati.

Fie ca apelezi la noi doar pentru a-ti transpune imaginatia in forma grafica, fie ca te intrebi ce imagine ti s-ar potrivi, iti oferim suportul necesar in elaborarea materialelor de identitate vizuala sau iti vom croi o imagine reprezentativa.

Te intrebi cum ar fi ca mixul tau de marketing sa cuprinda Atuurile noastre?

Esti in cautarea unui partener care sa te insoteasca in surprinzatorul drum al marketingului? Iti doresti un adevarat sfatuitor, care sa aiba grija de imaginea ta? Simti nevoia ca cineva sa te ghideze in interactivul labirint al canalelor de comunicare si sa iti acorde sprijin in constructia propriei tale cai de promovare?