ico

Atu Promotion

You are here: Home » Atu Promotion

O gama vasta de articole promotionale personalizate

Obiectele promotionale sunt ingredientele cheie pentru o campanie de succes. Acestea cresc gradul de notorietate, loialitate si prioritate pentru companii, fiind utilizate ca parte a activitatilor lor publicitare. Oferim o gama vasta de obiecte promotionale de calitate, fiind distribuitori pentru 2 mari producatori europeni de promotionale.

Evocarea brand-ului pe obiectele promotionale

Evocarea unui brand pe obiectele promoţionale este dublă, comparativ cu publicitatea televizată.

Produsele Premium şi gadget-urile sunt instrumente eficiente. Studiile arată ca 57% din posesorii de produse promoţionale işi aduc aminte numele companiei sau al brand-ului menţionat, comparativ cu publicitatea televizată, unde procentul este de 28%.

Grafic Evocarea Brand-ului

Promotionale vizeaza un numar mai mare de oameni, decat publicitatea la radio sau la TV

Pixul promoţional

Pixul este un obiect promotional foarte eficient. Este un instrument ideal de promovare al brand-ului, astfel crescand si notorietatea. S-a calculat ca un pix trece prin mai multe maini de sapte ori. In acest fel , brand-ul va fi expus de fiecare data altor persoane.

Obiectele promotionale au un efect pe termen lung

75% din obiectele promoţionale sunt menţinute pe o perioadă mai mare de şase luni

Un obiect promotional influenteaza decizia de cumparare a consumatorului in proportie de 73%, aceasta informatie fiind furnizata de catre studiile realizate recent. De asemenea, 94% din respondenti au declarat ca detin unul sau mai multe obiecte promotionale. Trei sferturi din articolele promoţionale au fost deţinute pe o perioada mai mare de sase luni, chiar pâna la doi ani in unele cazuri. Aproape toţi respondentii au menţionat ca folosesc un obiect promoţional cel putin o data pe zi. De asemenea, sondajele au concluzionat ca 57% din respondenţi inca isi aduc aminte de numele brand-ului de pe obiectul promoţional.

(sursa: nothingbringsyoucloser.com)

top
Show Comments