Atu Promotion

Suntem cei care pot face ca logo-ul si mesajul tau sa apara pe cele mai diverse obiecte promotionale. De la clasicul pix promotional, la drone si, aproape, tot ce ti-ar putea trece prin minte. Pentru ca suntem parteneri si distribuitori a numerosi si de renume producatori europeni de materiale promotionale.

Consultanta in alegerea produselor

De ce produse promotionale furnizate de Atu? Pentru ca suntem o agentie de publicitate full service, care stie ca produsele promotionale sunt o parte din intregul arsenal de promovare, care trebuie sa se imbine perfect cu celelalte ramuri ale strategiei tale de marketing. De asemenea, cei 18 ani de experienta si colaborarea cu cei mai mari furnizori din domeniu ne-au facut sa stim totul despre materialele si tehnicile promotionale.
Cum functioneaza colaborarea cu Atu? Ne descrii campania pentru care ai nevoie de produse promotionale si bugetul pe care este dispus sa il aloci, iar consultantii nostri iti propun cele mai potrivite solutii, care sa se integreze pe deplin in campania pe care o ai in desfasurare.

Varietare mare de produse

Clasic, modern sau excentric? Fie ca esti adeptul stilului clasic sau cauti in permanenta cadouri corporate nisate, la Atu gasesti o multime de stiluri din care poti alege (vezi colectiile de produse online in josul paginii).
Sau poate iti doresti ceva care sa impresioneze prin unicitate si noutate. Si noi. Motiv pentru care suntem prezenti la cele mai mari evenimente de profil, de unde venim cu tehnici si produse inovatoare pe care le impartasim clientilor nostri.

Produse aparte - personalizare 100%

Daca iti doresti ceva cu totul si cu totul special, la Atu gasesti un segment de produse care iti ofera posibilitatea de a le personaliza in intregime. YourChoice este un concept care iti permite sa creezi un produs unic, care sa reprezinte pe deplin compania sau campania ta.
Sa luam spre exemplu un produs promotional clasic, umbrela. Prin Your Choice, poti transforma simpla umbrela personalizata cu logo intr-o umbrela cu totul unica. Ii poti alege dimensiunea, culoarea, materialul, manerul, mecanismul de deschidere și, cel mai important, imprimarea, pentru a crea un produs aparte.
Cum functioneaza acest concept? Intreaba un consultant Atu: office@atu.ro

Modalitati multiple de personalizare

Serigrafie, tampografie, gravura laser, broderie, transfer digital, transfer termic, sublimare termica… tu alegi produsul, iar noi iti oferim solutia optima pentru personalizare.
Vezi colectiile de produse online:

Catalog
More Than Gifts

Catalog
Cool 2019

Catalog
MAGMA

Catalog
Textile 2019

Catalog
Agende & Calendare

Catalog
Sisteme expozitionale

Vezi colectiile de produse online, alege produsele promotionale preferate si cere oferta pe