Atu Prints
Atu Prints
Atu Promotion
Atu Media
Atu Design
Atu PR
Despre Atu Advertising

Suntem curiosi

Analizam. Exploram. Stabilim provocari inteligente si experimentam.

Suntem inventivi

Cream. Adaptam. Gandim strategii si tactici, pe care le implementam.

Suntem activi

Interactionam. Reactionam. Continuam sa dezvoltam si sa evoluam.

Echipa Atu Advertising

Suntem cei pe care, desi nu-i vezi, ii simti in spatele unor campanii care au ajuns la urechile tale.
Suntem cei cu care te sfatuiesti atunci cand ai de ales canalele si modalitatile de comunicare.
Suntem cei care, in intampinarea nevoilor tale de promovare, vin cu idei, solutii si implementare.
Suntem oamenii cu evidente Atuuri publicitare.

Mihaela Sichim
Executive Manager

Detinatoare de planuri A, B si C pentru toate evenimentele in desfasurare (chiar si pentru cele viitoare), Miha are grija ca totul sa se petreaca atunci cand e programat, iar nimic si nimeni sa nu fie uitat sau neorganizat.

Claudia Sirca
Senior PR & Copywriter

Clau inspira idei si le transpune in cuvinte. Vede fiecare nou brief ca o sursa de visare si fiecare nou concept ca un motiv de experimentare. Discuta si analizeaza, pentru a transforma lucrurile imaginate in campanii implementate.

Andreea Dinu
Financial Manager

“J” zambeste intr-un univers compus din numere, furnizori, clienti si mail-uri, pe care le ordoneaza in constelatii de excel-uri si planete de situatii. Si reuseste zilnic sa tina la curent cu cifrele o echipa visatoare.

Post disponibil
Office Manager

Lista ta de pentru 2020 cuprinde gasirea unui job intr-o echipa super simpatica? Inseamna ca ai ajuns unde trebuie, avem deschis postul de Office Manager.
Vei detalii aici.

Raluca Pantea
PR

Pentru Raluca, cea al cărei chip este posibil să îți pară cunoscut de la TV, a te documenta e sinonim cu a exista. Cea mai nouă membră a echipei ne îmbogățește cu un portofoliu compus din milioane de cuvinte publicate, acumulate în peste 10 ani de jurnalism și mii de știri scrise și prezentate.

Stefan Vadineanu
General Manager

In ale Atu-ului plimbari pe ale marketingului cai, Stefan a experimentat, a invatat, a evoluat. Astazi, cu 18 ani plini de campanii si colegi simpatici se mandreste. Si drumul lui in publicitate nu se opreste.

Darius Onetiu
Marketing Manager

Relatia dintre achizitii si ofertare reprezinta pentru Darius o zilnica provocare. Analizeaza, cerceteaza si calculeaza, ca sa gaseasca cel mai bun raspuns pentru fiecare solicitare.

Razvan Dragulescu
Art Director

“Raz” traieste intr-o lume colorata, de el desenata si programata. Transforma idei si lucruri imaginate in visual-uri personalizate, care in online si offline sa fie lansate si sa gaseasca vizibilitate.