Calendare 2019 – 17 modele personalizabile, la pret early-bird

Calendare 2019 – 17 modele personalizabile, la pret early-bird

Nu mai e mult si vom scrie data cu anul 2019 la final, fapt pentru care te anuntam ca a sosit colectia de calendare 2019. Colorate si variate, le avem la pret early-brid pana in 31 octombrie 2018.

Noua colectie include 17 modele, care pot fi personalizate dupa nevoile si preferintele tale. Modelele difera in functie de dimensiune si design, si iti pot decora atat peretele, cat si biroul de la job. Descopera colectia din 2019, mai jos.

Calendare de birou

Aflat intre suportul cu pixuri si poza cu o persoana draga, calendarul de birou este nelipsit pentru majoritatea persoanelor. In colectia de calendare 2019, poti alege calendare de birou simple, care arata doar data, sau calendare in forma de piramida, cu o luna pe fiecare latura.

calendare 2019

Exista, de asemenea, si calendare de birou cu poze in tematici diferite, de la orase medievale si peisaje, pana la atractii din Romania si strazi cunoscute.

calendare 2019

Calendare de perete

Le vezi de fiecare data cand ridici privirea din calculator si scanezi biroul sa afli ce se mai intampla. Sunt o pata de culoare pe peretii seriosi si de multe ori iti pun un zambet pe buze datorita pozelor senine pe care le contin. Vorbim despre calendarele de perete si diversele lor ilustratii.

calendare 2019

Daca esti atras de expeditii pe mare, minunatii de pe glob, animatii dragalase, sau frumusetile patriei noastre – avem un calendar pentru tine.

calendare 2019

Calendare triptice

Exista, desigur, si persoane care isi planifica din timp agenda si task-urile pe care le au de indeplinit. Daca te surprinzi adesea gandind pe termen lung, iti recomandam un calendar triptic, care infatiseaza 3 luni per pagina.

Acestea vin atat in variante de birou, cat si de perete, potrivindu-se astfel formatului pe care il preferi.

calendare 2019

Personalizarea

Toate modelele pe care le-am mentionat mai sus pot fi personalizate cu logo-ul companiei tale sau sloganuri/ mesaje specifice.

calendare 2019

In plus, te putem ajuta si cu realizarea graficii aferenta personalizarii, prin crearea de vizualuri atragatoare si incadrarea lor intr-un format modern.

calendare 2019

—–

Oricate aplicatii digitale ar aparea, existenta unui calendar fizic pe biroul sau peretele tau este de neinlocuit. De la orientarea in timp, pana la planificarea unui plan pe termen lung, acest suport vizual este un real ajutor pentru orice intreprindem. Arunca o privire peste cele 17 modele aici – calendare 2019 – si tine cont de pretul early-bird, valabil pana in 31 octombrie. Acesta este valabil pentru agendele pentru 2019, pe care le poti vedea aici.

0

Despre Sergiu Foca

Junior la functie, dar senior in documentare si redactare, Foca studiaza si creeaza. Printre zeci de postari indraznete si articole pline de povete, Foca tot gaseste timp de-o gluma cu care sa ne bine dispuna.

    S-ar putea sa te intereseze si: