Cadourile corporate – mai eficiente decat alte medii de promovare

Cadourile corporate – mai eficiente decat alte medii de promovare

A devenit relativ usor sa cumparati cadouri corporate pentru clientii si colaboratorii dumneavoastra, odata cu aparitia magazinelor online de profil. De ce este important sa facem aceste cadouri si ce tintim atunci cand le oferim?

Pentru fiecare afacere, calitatea relatiei cu clientii este foarte importanta. Am selectat cateva cifre din diverse studii internationale care arata importanta stabilirii unei relatii de lunga durata intre brand si client. Companiile care fac din experienta clientului cu brandul o prioritate, genereaza profituri mai mari cu 60% fata de competitie. Asta inseamna ca trebuie sa ne concentram pe pastrarea actualilor clienti pentru ca altfel ar fi de 6, 7 ori mai costisitor sa convingi noi clienti sa cumpere de la tine. O retentie a clientilor in plus, chiar si in procente mici, de 5-10%, duce la o crestere a profitului destul de consistenta, care poate depasii cu usurinta 100%.

promotionalec atu

Obiectele promotionale cresc gradul de notorietate, loialitate si expunere al companiei dumneavoastra. De ce insistam pe aceasta varianta? Studiile arata ca 57% dintre posesorii de produse promotionale isi aduc aminte de numele si experienta cu brandul de la care au acest obiect, substantial mai mult decat promovarea in alte medii, ca cea televizata sau radio. Un alt avantaj este ca mai mult de 75% dintre cei care primesc un produs promotional il pastreaza si il folosesc mai mult de sase luni, perioada prelungindu-se chiar la doi ani la anumite produse.

Insistati pe calitate!

Obiectele promotionale pe care le oferiti trebuie sa aiba o calitate inalta pentru ca va reprezinta brandul.

Si timingul e important! Va recomandam sa oferiti produsele promotionale cu ocazia unor ocazii speciale, care tin de companie (pietre de hotar, targuri si expozitii, petreceri sau evenimente anuale) sau sunt evenimente sarbatorite de toata lumea (sarbatori religioase ca Pastele, Craciunul sau alte zile speciale). Astfel, oferirea cadourilor nu va parea lipsita de context si va avea un impact mai mare.

Agentia noastra a promovat mereu aceasta oportunitate in randul clientilor nostri, ca fiind eficienta pentru promovare. In Webshopul Atu Advertising regasiti mii de produse provenite de la importanti producatori europeni, pentru care realizam personalizarea la cea mai inalta calitate; personalizare care completeaza „cartea de vizita” a dumneavoastra!

Prin functiile disponibile in cadrul webshop-ului Atu, facilitam deciziile dumneavoastra, oferindu-va raspunsuri la cele mai dese intrebari:

  • Pot filtra dupa produse sau categorii de produse?
  • Pot vizualiza stocurile actualizate? Dar culorile disponibile?
  • Cat de mare este suprafata de personalizare? Cate culori pot imprima?
  • Pot face o simulare cu personalizare pe produs?

Daca sunt intrebari la care nu gasiti raspunsuri direct in webshop, consultantii nostri va raspund cu promptitudine! Trimiteti-le un e-mail la adresa webshop@atu.ro sau contactati-i telefonic la 0256 486 774 si “spiridusii” Atu (care acum raspund si de colectia de Craciun a Mosului din webshop ;)) vor veni in ajutorul dumneavoastra!

poza craciun

0

S-ar putea sa te intereseze si: