Atu Design

Avem haine noi

Zilele acestea am imbracat haine noi si avem buzunarele pline de servicii si produse publicitare pentru tine! Cu noul site intentionam sa-ti prezentam intr-o imagine cat mai dinamica si moderna serviciile full-service ale agentiei noastre si speram ca am reusit.

Agentia noastra a crescut foarte mult de-a lungul anilor, suntem in al 12-lea an de activitate si am decis ca site-ul are nevoie de o schimbare radicala unde sa putem interactiona si online cu  partenerii, colegii sau clientii nostri.

Ce este nou?

Una dintre schimbarile aduse noului site este sectiunea de blog, un spatiu in care vom transmite cele mai noi stiri despre activitatea Atu Advertising si alte informatii si experiente pe care le-am adunat in activitatea noastra. Te invitam sa interactionezi cu noi prin intermediul comentariilor sau prin intermediul formularului de contact. Daca esti interesat de ofertele si noutatile aduse de noi ai posibilitatea sa te inscrii si la newsletter-ul nostru care iti va aduce o selectie a celor mai importante noutati aparute pe site si in oferta noastra.

Am facut interfata usor de folosit incat orice informatie sa fie la un click distanta. Cele mai noi oferte pentru printuri, materiale promotionale, media, organizarea evenimentelor, design si servicii online sau campanii integrate de comunicare pot fi vazute cu usurinta la “Servicii”.

Pentru “Webshop” am ales atent o gama foarte diversificata de produse. Te ajutam sa alegi rapid cele mai potrivite cadouri business deoarece stim ca pretuiesti timpul foarte mult.

“Despre noi” ar fi fost foarte multe de spus. Poate acum ne stii ca cei care editeaza 24 FUN Timisoara si Arad, cel mai tare ghid de timp liber din tara, dar pe parcurs vrem sa iti vorbim si despre alte proiecte si experiente din domeniul publicitatii, de care suntem atat de pasionati, ca sa ne poti cunoaste mai bine.

Asteptam parerile tale despre noua imagine a site-ului aici sau pe pagina noastra de Facebook!

S-ar putea sa te intereseze si: