Agende 2019 – 32 de modele personalizabile, la pret early-bird

Agende 2019 – 32 de modele personalizabile, la pret early-bird

Ne despart mai putin de 3 luni de noul an si, cum ne place sa fim cu un pas inainte, te anuntam inca de pe acum ca avem agende 2019, la pret early-bird pana in 31 octombrie.

Noua colectie cuprinde 32 de modele diferite, pe care le putem personaliza dupa nevoile tale. Fiecare model are atuurile sale, de la numarul de pagini la tipul & culoarea copertei si gradul in care pot fi personalizate. Descopera toti factorii diferentiatori mai jos.

Numarul de pagini

Fie ca iti iei notitele pe scurt sau ai nevoie de spatiu pentru a-ti organiza saptamana, poti alege intre agende de la 112 pana la 408 de pagini.

Prin urmare, daca dimensiunea agendei si spatiul sau sunt factori decisivi pentru tine, o scurta privire peste lista noastra te va convinge ca ai de unde alege.

Material & sistem de prindere

Preferi coperti buretate, din material textil sau coperti din piele naturala? Dar sistemul de prindere? Si in cazul acestuia, alegerile sunt variate. Exista agende cu sistem de inchidere cu capsa si suport pentru pix, agende cu sistem cu clapa sau cu elastic si agende cu sistem magnetic.

De asemenea, poti alege si intre agende cu spira metalica sau cele legate prin cusatura. Ambele asigura un grad de confort in luarea notitelor.

Culoarea

De departe cel mai vizibil element, culoarea unei agende te poate reprezenta sau nu. Cele 32 de modele iti lasa optiunea de a alege intre culori calde sau reci si intre culori mate sau lucioase.

Daca preferi un aspect office, atunci nu dai gres cu nuante precum albastru inchis, gri, negru sau maro. Iar daca preferi agende casual, iti recomandam culorile vii, precum portocaliu, turcoaz, verde deschis, galben, mov etc.

Personalizarea

Logo-ul companiei pe coperta si in interiorul agendei, pagini inserate cu date de contact, sloganuri sau mesaje specifice – personalizarea variaza in functie de nevoile tale si de tipul agendei alese.

Te putem ajuta si cu realizarea graficii aferenta personalizarii prin crearea de vizualuri atragatoare si incadrarea lor intr-un format modern.

 

—-

Prin utilitatea lor, agendele sunt mereu in cautare si incurajeaza o mai buna organizare atat in viata profesionala, cat si cea personala. Fie ca le cumperi pentru o echipa, un departament sau o firma intreaga, cu agenda potrivita nu poti da gres. Arunca o privire peste cele 32 de modele aici – agende 2019 – si tine cont de pretul early-bird, valabil pana in 31 octombrie.

0

Despre Sergiu Foca

Junior la functie, dar senior in documentare si redactare, Foca studiaza si creeaza. Printre zeci de postari indraznete si articole pline de povete, Foca tot gaseste timp de-o gluma cu care sa ne bine dispuna.

    S-ar putea sa te intereseze si: